Anunt in atentia Asociatiilor de Pacienti din Bucuresti

10.03.2015

◄ Înapoi

Conducerea Institutului National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti, reprezentata prin Dr. Corneliu Toader, in calitate de Manager, comunica urmatoarele:

In vederea constituirii Consiliului de Etica la nivelul Institutului National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti, conform prevederilor art. 2 alin (1) lit. E al Ordinului nr. 145/2015 al Ministerului Sanatatii, pentru aprobarea componentei si a atributiilor Consiliului de etica, ce functioneaza in cadrul spitalelor publice, este necesara desemnarea unui reprezentant din cadrul Asociatiilor de pacienti.

Pentru respectarea acestor prevederi, va invitam, ca pana la data de 13 Martie 2015, sa desemnati un membru permanent si un membru supleant, din cadrul Asociatiilor de pacienti eligibile, pentru a face parte din Consiliul de etica ce va functiona in cadrul Institutului National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti.

Deasemenea va fi comunicata la secretariatul unitatii noastre, din Soseaua Berceni nr 10 – 12 sector 4, Bucuresti, si la adresa e-mail manager_ibcv@yahoo.com

Anunțul în format PDF